9. märts 2011
Õuna-šokolaadi saiakesed
500 g pärmilehttaigent
3 õuna
1,5 tl kaneeli
5 tl suhkrut
100 g tumedat šokolaadi
muna või õli pealemäärimiseks
Lase lehttaignal sulada. Koori ja puhasti õunad. Tükelda õunad kuubikuteks ja pane kaussi. Lisa õuntele kaneel ja suhkur ning sega. Sulata veevannis šokolaad. Rulli tainas laual lahti 2 mm paksuseks. Vala ühtlaselt taigna peale õuna-kaneeli segu ja sulanud šokolaad. Hakka tainast ühest servast rullima kuni lõpuks saad sellest pikliku "vorsti". Lõika noaga 1 cm laiused tükid sellest ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pintselda saiakesed üle lahtiklopitud munaga või õliga. Küpseta ahjus 220 kraadi juures 15 minutit.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar