26. veebruar 2011

Kohupiima-vaarikakook



Põhi:
110 g võid
4 sl suhkrut
2,5 dl jahu
0,5 tl soodat
0,5 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillisuhkrut
1,25 dl rosinaid

Täidis:
600 g kohupiimapastat
200 g hapukoort
2 muna
1,25 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
200 g külmutatud vaarikaid

Sega kuivained omavahel koos rosinatega ja näpi juurde või. Sega purutaoliseks massiks. Sega omavahel kohupiimapasta, hapukoor, suhkur ja vanillisuhkur. Klopi munad eraldi kausis ja lisa segule. Puista ahjuvormi (Ø21cm) põhja 2/3 purust, tõsta peale kohupiimamass, sellel vaarikad ja ülejäänud puru. Küpseta 200 kraadi juures umbes 45 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar