8. aprill 2011

Küüslaugune kanafilee-peekonirull ja karrikastmes riis



4-le
4 viilu tavalist või suitsupeekonit
1 kanafilee
4 spl õli 
2-3 küüslauguküünt
soola, pipart
2 pakki riisi
200 ml kohvikoort
150 ml vett
2 spl toorjuustu
0,5 tl karripulbrit (kasutasin Egiptuse karrit)
0,5 tl muskaatpähklit


Pane riis keema. Keeda niikaua kuis pakendil kirjas. Puhasta ja lõika peeneks küüslauk. Pane madalasse kaussi koos soolaga. Lõika kanafilee neljaks tükiks. Määri kanafilee tükke küüslauguseguga. Keera peekoniviil, otsad allapoole, ümber filee. Pane rullid ahjuplaadile ja pane neile peale õli ning pipart. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 15-20 minutit.
Karrikastme jaoks, pane potti keema vesi, lisa kohvikoor ja toorjusst. Maitsesta soola, pipra, karri ja muskaatpähkliga. Vala kaste riisi peale ja sega läbi.
Serveeri taldrikule riis koos fileerulliga ning kõrvale paku tomateid või mõnda rohelist salatit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar