27. aprill 2011

Kevadine ahjuomlett kiivisalatiga


Ahjuomleti jaoks:
5 muna
4 dl piima
100 g sinki
1 keskmine paprika
1 peotäis tilli
100 g riivitud juustu
sool, pipar

Klopi munad lahti koos piima, soola ja piparaga. Puhasta paprika. Tükelda sink ja paprika kuubikuteks ning lisa munasegule. Haki till ning lisa ka munasegule. Sega korralikult läbi ja vala munamass küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 25-30 minutit.
Valmis küpsetis lõike pooleks. Ühele poolele raputa peale riivitud juustu ning tõsta teine pool selle peale. Enne serveerimist lõika ruudukujulised tükid. Serveeri kiivisalatiga.


Kiivisalati jaoks:
1 pea jääsalatit
1 pirn
2 kiivit
1 spl oliiviõli
sool, pipar

Rebi salatilehed kaussi. Puhasta ja tükelda kuubikuteks pirn ja kiivid ning lisa kaussi. Vala peale oliiviõli ja maitsesta õrnalt soola ja pipraga.

1 kommentaar:

  1. Astudes väsitavast tööpäevast nördinuna koduuksest sisse tabab sind koheselt justkui kallistusena meelierutav lõhnabukett ja läheduses klöbistab nugade-kahvlitega armas naerulsuine meister hüüdes "Sööma". See on parim =) Tõeliselt maitsev;)

    VastaKustuta