1. mai 2011

Pühapäevahommikused kohevad jogurtipannkoogid


4-le
2 muna
6 tl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
0,5 tl soola
1,5 tl küpsetuspulbrit
2 dl jogurtit (kasutasin virsikumaitselist jogurtit)
1 dl piima vajadusel
2 tl õli
2 dl jahu

Klopi kausis munad koos mõlema suhkru, soola ja küpsetuspulbriga kohevaks. Lisa jogurt, õli ja jahu. Sega ühtlaseks massiks. Tainas peab tulema paksem, umbes hapukoore paksune. Kui tainas jääb liiga paks, lisa juurde piima. Aseta kuuma panni peale kulbiga väikesed portsud ja küpseta mõlemalt poolt pruuniks. Serveeri toormoosi ja jäätisega.

2 kommentaari:

  1. Super maitsvad, teengi nüüd ainult neid kooke! ;)

    http://genefic.blogspot.com/2012/10/toit-jogurtipannkoogid.html

    VastaKustuta
  2. omleti maitselised

    VastaKustuta