1. mai 2011
Pühapäevahommikused kohevad jogurtipannkoogid
4-le
2 muna
6 tl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
0,5 tl soola
1,5 tl küpsetuspulbrit
2 dl jogurtit (kasutasin virsikumaitselist jogurtit)
1 dl piima vajadusel
2 tl õli
2 dl jahu
Klopi kausis munad koos mõlema suhkru, soola ja küpsetuspulbriga kohevaks. Lisa jogurt, õli ja jahu. Sega ühtlaseks massiks. Tainas peab tulema paksem, umbes hapukoore paksune. Kui tainas jääb liiga paks, lisa juurde piima. Aseta kuuma panni peale kulbiga väikesed portsud ja küpseta mõlemalt poolt pruuniks. Serveeri toormoosi ja jäätisega.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Super maitsvad, teengi nüüd ainult neid kooke! ;)
VastaKustutahttp://genefic.blogspot.com/2012/10/toit-jogurtipannkoogid.html
omleti maitselised
VastaKustuta