14. mai 2011

Kartuli-põdraliha panniroog


1 põdraliha konserv
14 kartulit
2 porgandit
1 tsillikaun
2 dl vett 
2 peotäit tilli
1 sibul
2 küünt küüslauku
sool, pipar

Koori kartulid ja lõika õhukesteks ketasteks. Pane pannile õliga praadima. Koori ja lõika ka porgandid ketasteks ja lisa kartulitele. Sega pidevalt, aga kui hakkab põhja kinni jääma, vala vesi peale. Hauta kartulid peaaegu pehmeks. Kui vedelik pole ära aurustunud vala niipalju vett ära kui võimalik. Puhasta ja lõika tšilli, sibul ja küüslaugud väikesteks tükkideks ning lisa pannile. Võta konservist põdraliha välja ja tükelda väiksemateks tükkideks. Maitsesta roog. Prae veel mõned minutid. Tõsta pann kõrvale ja tükelda till ning sega läbi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar