4. mai 2011

Spagetid köögivilja hakklihapalli kastmes


350 g frikadelle
500 g tomatipüreed
2 dl vett
400 g külmutatud köögivilju (Maahärra Suvinesegu)
500 g spagette
2 sibulat
1 küüsluguküüs
3 vürtsi
1 loorberileht
sool, pipar

Pane spagetid ja köögiviljad keema, etteantud ajani. Spagetid võid murda pooleks, on kergem süüa. Prae pannil frikadellid. Haki sibulad ja küüslauk ning pane praadima. Kui komponendid praetud, siis vala need potti. Lisa sinna vesi, tomatipüree, loorberileht, sool, pipar ja vürts. Lase õrnal tulel keeda umbes 15 minutit. Lisa kastme hulka ka pehmeks keedutud köögiviljad ning sega läbi. Serveeri mõne rohelise salatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar