18. mai 2011

Kodunekotlet krõbekartulitega


600 g kodust hakkliha
2 keskmise suurusega sibulat
3 küüslauguküünt
1 peotäis tilli
10 kartulit
6-8 spl õli
soola, pipart
0,5 tl cayenne´i pipart

Koori kartulid ja lõika 4-6 sektoriks. Tõsta ahjuplaadile laotatud küpsetuspaberile, piserda peale 4spl õli ja riputa maitse järgi soola. Võid kätega katruleid segada ahjuplaadil, et õli ja sool saaks igalepoole. Küpseta ahjus 200 kraadi juures pehmeks ja pealt kuldseks, umbes 25 minutit.


Puhasta ja haki väikesteks tükkideks sibulad, küüslaugud ja till. Sega kausis hakkliha, sibulad, küüslaugud, till ja 2spl õli ning maitseained ühtlaseks massiks. Kuumuta pannil õli, vormi lihast umbes 1cm paksused pätsid, prae kotletid keskmisel kuumusel läbiküpseks.


Serveeri krõbekartulid ja kotletid rohelise salatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar