20. mai 2011

Lihtne ja maitsev kanalihapasta


500 g värvilisi makarone
2 kanafileed
1 peotäis tilli
1 väike sibul
1 küüs küüslauku
2 dl kohvikoort
150 g kanaliha maitselist merevaiku
4-5 dl vett
soola, pipart

Keeda makaronid etteantud ajani. Lõika kanafilee tükkideks ning aseta kuumale pannile. Puhasta ja lõika kuubikuteks sibul ja küüslauks. Prae kanaliha enamvähem pruuniks ning maitsesta. Lisa pannile sibul, prae veel paar minutit. Lisa küüslauk, sega läbi ja lisa veel vesi ja merevaik. Keeda kuni merevaik sulanud, siis lisa kohvikoor ning see kuumuta korraks läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Vala kaste valmis keedetud makaronidele peale ja sega läbi. Serveeri rohelise salatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar