7. mai 2011

Kanamaisipitsa


Pitsa põhjaks pärmitaigen:
6 dl jahu
1 pakk kuivpärmi
3 dl kuuma vett
soola
2 spl õli

Tomatikaste:
2 spl õli
1 küüslauguküüs
250 ml ketšupit
3 spl hot sauce
sool, pipar
pitsamaitseaine

Kate:
2 kanafileed
pool purki maisi
sool, pipar
1 tl karrit
2 suuremat tomatit
150 g sulatatud juustu

Pärmitaigna tegemiseks sega kausis jahu ja kuivpärm. Vala peale kuum vesi. Lisa õli ja sool ning sega ühtlaseks ja jäta vähemalt 30minutiks paisuma.
Kastme jaoks pane potti õli. Puhasta ja tükelda küüslauk ning pane potti 5 minutiks hauduma. Hiljem vala potti ketšup, hot sauce ja maitseained. Hauta kastet 30minutit väiksel tulel.
Tükelda kanafileed sobivateks tükkideks ning prae pannil. Valmides maitsesta soola, pipra ja karriga. Tõsta pliidi pealt ära.
Rulli tainas laual sobivaks kujuks umbes 0,8cm paksuseks ning aseta ahjuplaadile. Pintselda üle vähese õliga, et kaste ei imbuks põhja sisse. Vala põhja peale tomatikaste, jäta äärtest umbes 1cm vaba ruumi. Laota kastme peale kanalihatükid, mais ja tomatitest lõigatud kettad ning kata kõik sulatatud juustuga. Küpseta ahjus 200kraadi juures umbes 15-30 minutit, kuni juust korralikult sulanud ja kuldseks muutunud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar