7. mai 2011
Kanamaisipitsa
Pitsa põhjaks pärmitaigen:
6 dl jahu
1 pakk kuivpärmi
3 dl kuuma vett
soola
2 spl õli
Tomatikaste:
2 spl õli
1 küüslauguküüs
250 ml ketšupit
3 spl hot sauce
sool, pipar
pitsamaitseaine
Kate:
2 kanafileed
pool purki maisi
sool, pipar
1 tl karrit
2 suuremat tomatit
150 g sulatatud juustu
Pärmitaigna tegemiseks sega kausis jahu ja kuivpärm. Vala peale kuum vesi. Lisa õli ja sool ning sega ühtlaseks ja jäta vähemalt 30minutiks paisuma.
Kastme jaoks pane potti õli. Puhasta ja tükelda küüslauk ning pane potti 5 minutiks hauduma. Hiljem vala potti ketšup, hot sauce ja maitseained. Hauta kastet 30minutit väiksel tulel.
Tükelda kanafileed sobivateks tükkideks ning prae pannil. Valmides maitsesta soola, pipra ja karriga. Tõsta pliidi pealt ära.
Rulli tainas laual sobivaks kujuks umbes 0,8cm paksuseks ning aseta ahjuplaadile. Pintselda üle vähese õliga, et kaste ei imbuks põhja sisse. Vala põhja peale tomatikaste, jäta äärtest umbes 1cm vaba ruumi. Laota kastme peale kanalihatükid, mais ja tomatitest lõigatud kettad ning kata kõik sulatatud juustuga. Küpseta ahjus 200kraadi juures umbes 15-30 minutit, kuni juust korralikult sulanud ja kuldseks muutunud.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar