30. august 2011

Värskekapsa hautis


1 keskmine kapsapea
1väike sibul
400 g hakkliha
õli
kuuma vett
maitserohelist: peterselli ja rohelist sibulat
soola, pipart

Eemalda kapsalt ebasobivad lehed ning lõika kapsas tükkideks. Pane poti põhja väheke toiduõli ning kapsas. Väiksel kuumusel prae paar minutit kapsast potis seejärel lisa vett niipalju et pool kapsast jääks vee alla. Hauta tasasel tulel kapsas pehmeks aegajalt segades. Maitsesta soolaga.
Prae pannil hakkliha. Lõika sibul väikesteks tükkideks ning lisa hakklihale enne selle pruunistumist, prae neid mõned minutit. Maitsesta liha soola, pipra ja maitserohelisega. Võid kasutada rohkem peterselli, annab huvitavama maitse. Kui kapsas kenasti pehme vala hakklihasegu kapsale ja sega kokku. Kõrvale võid keeta värskeid kartuleid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar