30. august 2011

Värskekapsasupp



1 väike kapsapea
2 väiksemat porgandit
4-6 kartulit
100 g meelepärast vorsti
1 suurem sibul
umbes 1 l vett
1 küüs küüslauku
100 ml kohvikoort
soola, pipart

Eemalda kapsalt ebasobilikud lehed ning lõika tükkideks. pane potti koos veega hauduma. Samal ajal tükelda vorst kuubikuteks, puhasta sibul ning lõika tükkideks. Prae pannil vorst ja sibul kergelt pruuniks ning maitsesta soola ja pipraga ning aseta kõrvale. Puhasta porgandid ja kartulid. Lõika porgandid ketasteks ning kartulid kuubikuteks. Kui kapsas on pehmeks muutunud lisa porgandid ja kartulid potti keema. Lisa soola. Keeda niikaua kuni kartul pehme ning vala potti vorstisibulasegu ja kohvikoor. Sega läbi ning vajadusel maitsesta täiendavalt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar